Chokladdoppade jordgubbar på pinne

Serverar: 10 portioner

Tid: 30 minuter

En bukett av chokladdoppade jordgubbar. Ett roligt inslag på kalasbordet eller en fin present till någon du tycker om.

Ingredienser

  • 10st Färska jordgubbar
  • 50g Mörk choklad
  • En handfull rostade pistagenötter, finhackat
  • Ett par msk kokos
  • 10st Träpinnar
  • Ett fint band
  • Instruktioner

    Sätt varje jordgubbe på en träpinne och doppa toppen i smält choklad. Ställ pinnarna i en hög vas eller liknande medans de torkar. Vänta tills choklade nästan har stelnat och strö på pistagenötter på hälften av jordgubbarna och kokoks på andra hälften. Det kan också vara gott att strö på lite salt på de pistagedoppade jordgubbarna. När chokladen stelnat helt kan du ta ett fint band och knyta runt pinnarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben