Chokladdoppade jordgubbar & vinddruvor med parmaskinkalindad grissini

Serverar: 6 portioner

Supergott som plockmat. Sockerfritt.

Ingredienser

  • 50 g sockerfri mörk choklad
  • 100 g sockerfri ljus choklad
  • 300 g jordgubbar
  • 200 g vindruvor
  • 12 st vitlöksgrissini pinnar
  • 12 skivor parmaskinka
  • Instruktioner

    1. Skölj jordgubbarna och dela dem på mitten och behåll flugan på. Skölj vindruvorna. Blanda chokladen och smält den i ett vattenbad. Doppa jordgubbarna och vindruvorna i chokladen och lägg dem på ett fat så de stelnar.
    2. Sätt in dem i kylen en stund. Vira en skiva parmaskinka runt varje grissinipinne. Lägg allt på samma fat och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Evia 5 januari 2009

    Detta hade med hem till oss nyår och det tackar vi för. Det var jätte smarrigt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben