Chokladdoppade jordgubbar på spett

Serverar: 12 portioner

Ett vackert tilltugg att servera på kalas eller varför inte till efterrätt.

Ingredienser

  • 200 g choklad (mörk, vit eller ljus)
  • 1 dl strössel, hackade nötter eller kokos
  • 1 liter jordgubbar
  • 12 skumbananer
  • 12 marshmallows
  • 12 träspett
  • Instruktioner

    1. Hacka och smält chokladen, antingen i en skål i mikron eller över vattenbad.
    2. Strö ut strössel, hackade nötter eller kokos på en tallrik.
    3. Doppa jordgubbarna i chokladen och vänd dem i strösslet, nötterna eller kokosen.
    4. Trä upp på spett och varva med godis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Amiie88 25 juli 2010

    Ser väldigt gott ut! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben