Vaniljparfait på pinne rullad i rostade nötter

Serverar: 12 portioner

Smaskiga pinnar att bjuda på för stora och små...

Ingredienser

  • 4 äggulor
  • 1 dl socker
  • ½ vaniljstång
  • 3 dl grädde
  • 12 lämpliga pinnar
  • 12 formar
  • 100 g hackade rostade nötter, strössel, kokos
  • Instruktioner

    1. Skrapa ur vaniljfröna från stången och vispa dem tillsammans med äggulan och sockret till en porös smet.
    2. Vispa grädden och vänd ner i blandningen och häll sedan upp i formar.
    3. Stoppa ner pinnarna och ställ direkt i frysen i minst 4 timmar.
    4. Före servering rullas parfaiten i de finhackade, rostade nötterna eller strössel

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben