Rostade nötter

Serverar: 1-10 portioner

Både gott, hälsosamt och dessutom GI - kan det bli bättre?

Ingredienser

  • 1 dl pumpafrön
  • 1 dl pinjekärnor
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl caschewnötter, eller andra nötter och frön
  • Olivolja
  • Salt
  • Instruktioner

    Ös alla nötter och frön på en ugnsplåt. Ringla lite olivolja över och blanda. Salta och rör igen. Sätt in plåten i 200 graders ugn och rosta i ca. 15 minuter, eller tills nötterna är vackert gyllenbruna. Rör om ibland under rostningstiden!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kycklingfilé med cashewnötter
    Kycklingfilén lagas i en wok och har en läcker smak av ingefära, ch...

    Glöggtilltugg
    Då var det dags igen! På söndag är det advent och det är dags för å...

    Chokladprovningar
    Vill du bjuda dina vänner på något annorlunda? En chokladprovning p...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben