Rostade grönsaker

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Perfekt rätt som passar till det mesta! På buffén, till fisk, kött eller pasta.

Ingredienser

  • Gul och grön zucchini
  • Blandade paprikor
  • Sockerärtor
  • Röd lök
  • Purjolök
  • 1/2 dl olivolja
  • 3 msk honung
  • Lime
  • Flingsalt & peppar
  • Färsk rosmarin
  • Instruktioner

    Grönsakerna väljer du själv, endast fantasin sätter stopp! Skär dem i lagom stora bitar, lägg på en ugnsplåt och ringla över olivoljan. När de börjar mjuka (inte tappa färg!) blanda i övriga ingredienser efter smak!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    tiger2626 29 mars 2009

    Hur många grader ska det vara i ugnen??

    Relaterade Artiklar

    Rosta grönsaker!
    Så här i slutet av sommaren svämmar nästan torgstånden och affärern...

    Grilla eller rosta grönsaker
    Så här på sensommaren dignar torgstånden och butikerna av härliga g...

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben