Dijonsmakande potatissallad med syltlök

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God som tillbehör till grillat.

Ingredienser

  • 1 kg färskpotatis
  • 3 msk dijonsenap
  • ½ dl olivolja
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 2 dl hackad dill
  • ½ purjolök, skivad
  • 1 dl syltlök
  • ½ dl kapris
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka potatisen i saltat vatten.
    2. Häll av vattnet och låt stå under lock i 5-10 minuter.
    3. Blanda under tiden ihop senap, olja, vinäger och dill.
    4. Smaka av med salt och peppar.
    5. Blanda i purjolök, syltlök och kapris.
    6. Ta ljummen potatis och dela på dem.
    7. Lägg dem i senapsblandningen.
    8. Vänd runt, smaka av igen och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben