Dinkelmuffins med pumpafrön och aprikoser
Serverar:
12 portioner
En nyttig och god frukostmuffins!
Ingredienser
3 dl fullkornsdinkelmjöl
4 dl dinkelsikt
4 tsk bakpulver
1 ½ tsk salt
2 dl pumpafrön
1 dl torkade aprikoser, hackade
2 st ägg
1 burk kesella, 250 g
3 dl mjölk
Instruktioner
Blanda samman alla de torra ingredienserna i en bunke.
Vispa ihop ägg, kesella och mjölk, och rör sedan ner äggblandningen i de torra ingredienserna.
Klicka ut smeten med hjälp av två skedar i muffinsformarna.
Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter.
Liknande recept
Dinkelmuffins
5
14
Aprikos och timjanfylld kycklingfilé med fetaostpotatis
5
4
3
Chutney av äpplen och aprikoser
4
1 h 30 min
2
Torkade aprikoser doppade i choklad
10 h 20 min
Glöggkokta aprikoser med västerbottensost
4.3
25
3
Bovetelimpa med aprikoser och frön
4.2
1
5
Kanel- och kardemummakaka med äpple och aprikos
4
1
Chokladdoppade aprikoser
Mörkt bröd med aprikoser
6 h
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!