Dinkelmuffins med pumpafrön och aprikoser

Serverar: 12 portioner

En nyttig och god frukostmuffins!

Ingredienser

  • 3 dl fullkornsdinkelmjöl
  • 4 dl dinkelsikt
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 ½ tsk salt
  • 2 dl pumpafrön
  • 1 dl torkade aprikoser, hackade
  • 2 st ägg
  • 1 burk kesella, 250 g
  • 3 dl mjölk
  • Instruktioner

    1. Blanda samman alla de torra ingredienserna i en bunke.
    2. Vispa ihop ägg, kesella och mjölk, och rör sedan ner äggblandningen i de torra ingredienserna.
    3. Klicka ut smeten med hjälp av två skedar i muffinsformarna.
    4. Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben