Dragonkyckling med bacon

Serverar: 3-4 portioner

Snabb lättlagad supergod rätt till vardag eller fest!

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling (eller stekta bitar kycklingfilé)
  • 1 pkt bacon
  • 2 små gula lökar
  • 1 röd paprika
  • 1 burk champinjoner
  • 2 dl grädde
  • 2 msk tomatpuré
  • Dragon efter smak
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Dela kycklingen i små bitar och klipp bacon och stek. Hacka löken i små bitar och bryn den lätt. Blanda ner det i en ugnsfast form.
    2. Blanda en burk champinjoner och spadet med grädde och tomatpuré. Blanda till sist i paprika och dragon. Häll detta över kycklingblandningen. Strö lite riven ost över. Gratinera ca 15 minuter i 200°.
    3. Servera med ris och gärna en grönsallad.
    4. *Om man inte äter svamp kan man med fördel använda lite steksky (ca. 1/2 dl) från lök, bacon eller kycklingfileerna om man valt det. Så brukar jag göra. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben