Dragonkyckling med bacon

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Jättegod kycklingrätt där riset eller pastan kan bytas ut mot LCHF- eller GI-alternativ. Fläskfilé kan också bytas in istället för kycklingen. Hela rätten i en panna.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 4 halva stora eller hela mindre tomater
  • 1 paket bacon, ca 140 g
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk dijonsenap
  • Salt
  • Peppar
  • Dragon
  • Smör att steka i
  • Instruktioner

    Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem i smör i 5 –7 minuter. Krydda över rikligt med dragon och häll på grädden. Dijonsenapen klickas i gräddsåsen och det hela ska koka i ytterligare 8-9 minuter eller tills filéerna är fasta. När 3 minuter återstår lägg i tomaterna och låt dem koka med. När 1-2 minuter återstår strössla över finklippt knaperstekt bacon Servera med kokt ris eller pasta eller något annat alternativ

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mysmarre 29 januari 2010

    detta va jättegott andvände färdig grillad kyckling istället mums

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben