Ingredienser
3-4 msk majonnäs
2 msk crème fraiche
3-4 tsk röd rom
1 msk tomatpuré
2 tsk grov senap
2 msk hackad dill
1 burk inläggningssill 420 g, avrunnen 210 g
1 krm svartpeppar, grovmald
1 ½ msk kaviar
1 tsk cidervinäger
½ st rödlök, finhackad
1 tsk socker
Tack för det receptet! :) Gjorde succé både bland buffégäster och familjemedlemmar... för att inte tala om att jag gillade det själv också. ;)
Tack för receptet! Bjöd på mitt kalas igår och alla, inklusive jag själv, tyckte den smarrig :)
Vattnade ur den alltför lite, så att hela anrättning blev för salt efter några dagar i kylen. Men själva röran var jättegod, så med rätt urvattning så hade det varit perfekt.
Hur länge lät ni sillen ligga och vattnas ut? 30 till 60 är ett ganska stort spann! Vill varken ha för salt eller smaklös sill :-D