Drömsill med rom

Serverar: 8 portioner

En populär bufférätt till midsommar.

Ingredienser

  • 3 burkar (à 220 g) matjessill, hela filéer
  • Sås
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 msk chilisås av ketchuptyp
  • 2 msk vit balsamvinäger
  • 1 droppe tabasco
  • 3 msk rom på burk
  • 2 dl majonnäs
  • 3–4 msk finhackad dill
  • Instruktioner

    1. Häll av filéerna och skär dem i 1½ centimeter breda bitar.
    2. Sås: Blanda såsingredienserna i en bunke. Vänd ner sillen. Täck bunken med plastfilm och låt stå svalt 1 timme. Lägg över sillen i en fin burk.

    Liknande recept

    5
    15 min
    8
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben