Dumlemousse

Spännande

Ingredienser

  • 200 g dumlekolor
  • 3 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Hacka dumlen i mindre bitar. Lägg ner i kastrull med grädden och smält försiktigt allt till en kräm. Får ej koka! Ställ den kallt i kylen i ett dygn. När den ska användas, vispa upp den med elvisp. Fyll tårtor eller ät den som den är :o)
    2. Detta recept kan användas med annan choklad också! Prova tex med Japp, Mars, Lakrits Dumle mm mm!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    MelekMehmet 8 oktober 2009

    Fantastiskt gott och enkelt att göra. Använde moussen i en tårta och det blev mycket populärt.

    sofkar 5 februari 2010

    Det låter jätte gott! Hur kan man använda det i en tårta? Vad använder man då för bottnar?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben