Edvins fisksås

Serverar: 4-6 portioner

Äldste sonen (snart 7 år) egenkomponerade fisksås. Funkar både kall och varm.

Ingredienser

  • 2, 5 dl crème fraiche
  • 2,5 dl majonnäs
  • 2-4 tsk fransk senap
  • 0,5-1 dl kaviar (på tub)
  • 1 dl finhackad dill (3 msk torkad)
  • Ev. mjölk/grädde
  • Instruktioner

    1. Blanda crème fraiche och majonnäs. Rör ned övriga ingredienser. Späd ev med mjölk/grädde för rinnigare konsistens.
    2. Serveras med fördel till stekt fisk, kokt potatis/ris, kokta ärtor och rivna morötter.
    3. Tips: Hacka ned kokta ägg och/eller hackade räkor och/eller finhackad rödlök och använd som fyllning i smörgåstårta eller som röra i bakpotatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mammuten80 19 augusti 2011

    duktig kille du har ;-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben