Egen havrekaka med kokos

Serverar: 20 portioner

Ett expriment som blev lyckat.

Ingredienser

  • 100 g rumsvarmt smör
  • Knappt 1 dl fruktos (socker)
  • 1½ dl fiberhavregryn
  • ½ dl kokosflingor
  • 1½ dl dinkelmjöl
  • ¼ tsk hjorthornsalt
  • Instruktioner

    1. Rör smöret vitt & poröst med fruktosen och tillsätt sedan de övriga ingredienserna. Rulla direkt ut degen till valnöts stora kulor. Ställ dem ganska glest på lätt smorda plåtar eller på plåtar med bakplåts papper.
    2. Grädda mitt i ugnen på ca 180 grader C I 10-14 minuter, kolla noga det bränner fort. Låt kakorna kallna på plåten

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben