Egen kall gräddfilssås med majonäs till fisk

Tid: 5 minuter

En egen god variant till gräddfilssås till stekt, kokt fisk.

Ingredienser

  • 3 dl gräddfil
  • 2 dl citron majonäs
  • 3 msk dill
  • 1 msk gräslök
  • 1-2 tsk fiskfond
  • 1 krm grillkrydda
  • 1 krm paprika krydda
  • 1 krm cayennepeppar
  • Salt
  • Blandpeppar el svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser i en skål ordentligt med en visp tex. Smaka av med salt och peppar efter behov men inte för hårt. Låt stå kallt under lock eller gladpack i kylskåp ca 40 min så det får gotta till sig
    2. Servera till stekt panerad vit fisk eller lax ( fiskpinnar, torsk ) eller kokt. Inkl. kokt eller stekt potatis med lite skirat smör och t ex toppa med riven parmesanost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben