Egen Vindelnrökt skink pastasås

Serverar: 2 portioner

Tid: 8 minuter

Bra råvaror räcker med lite innehåll och oumbärligt gott och smakrikt med fonder

Ingredienser

  • 120 gr vindelnrökt skinka
  • 2,5 dl vispgrädde
  • 1,5 dl västerbottensost
  • 4 dl mjölk
  • 1 tsk viltfond
  • 1 tsk kantarellfond
  • 1 tsk grönsaksfond
  • 1 tsk rödvinbärsgele
  • 2 tsk pizzakrydda
  • Salt
  • Blandpeppar
  • Instruktioner

    1. Finfördela skinkan i 1 cm bitar. Lägg alla ingredienser i stekpannan och puttra upp 8 min. Salta och peppra efter smak.
    2. Serveras gärna med olikfärgad pasta och gärna stekt hackad gul lök iblandat med ärtor, majs och paprikamix.

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    13
    5
    10 min
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben