Egna geléhallon
Serverar:
15 portioner
Hemmagjort godis som är så gott!
Ingredienser
200 g frysta hallon
7 gelatinblad
3½ dl socker
1 dl vatten
3/4 dl honung
1½ tsk citronsyra
Strösöcker, efter behov
Instruktioner
Lägg bakplåtspapper i en form som är 15 x 30 centimeter.
Tina hallonen och pressa dem genom en sil. Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Koka upp vatten, socker och honung till 150 grader. Rör i hallon och citronsyra.
Ta upp gelatinet och smält det i en kastrull. Blanda ner i hallonen.
Häll smeten i formen och ställ kallt för att stelna. Skär i bitar och rulla dem i socker.
Liknande recept
Geléhallon cupcakes
5
1
Alexandra´s LCHF Hallon & Lakrits geléhallon
4
20 min
50
12
Påsktårta
3.5
Goda Jelly shots
4.3
15
12
Geléhallon-Pannacotta med Hallonsås
5
8
2
Rudolfmuffins
5
1 h
12
1
Choklad och kaffepannacotta med geléhallontopp
4
Mjölkfri Maffig Chokladtårta
5
2
Alexandra´s LCHF undrebara lakritshallon
20 min
50
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!