Elenors Tonfiskpasta

Serverar: 3-4 portioner

Min kusins pastarätt som är så enkel, snabb att göra och så Jättegó!

Ingredienser

  • 200-300 g pasta penne
  • 1-2 brk tonfisk i olja á 200g
  • Parmesanost
  • 1 kruka basilika
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Koka pastan. Häll tonfisken med oljan i en serveringsskål, dela sönder den med en gaffel. Hyvla parmesanost efter tycke och bryt sönder i småbitar och blanda med tonfisken. Klipp eller hacka sönder basilikan och blanda ner den. När pastan är färdig, häll av vattnet och blanda ner den varm i tonfiskröran. Rör runt. Salta och vrid ett par varv med pepparkvarnen. Servera sallad och ett gott grovbröd till!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    pia61 2 april 2009

    Gott är också att blanda i lite svarta oliver, kokta haricot verts, halverade coctailtomater och strö över pinjenötter. Salladen är god att äta kall också.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben