Lätt att laga och ingredienser som alltid finns hemma.
Denna pastarätt är en favorit hos oss.
Hoppas den blir det hos er också!
Ingredienser
500 g pennepasta (eller annan short pasta)
1 msk kapris
2-3 vitlöks klyftor
3 msk hackad persilja
1 burk (ca 200 g) tonfisk
5 - 10 msk olivolja
Salt
Peppar
1 ½ dl riven ost
Instruktioner
Koka pastan till al dente.
Under tiden hacka vitlök och kapris.
Blanda med persiljan och tonfisken (utan lag).
Rör i oljan och krydda, om så behövs.
När pastan är färdig, tillsätt tonfiskröran och osten.
Kanske det behövs mera olja...
Värm allt över moderat värme. Rör tills osten börjar smälta.
Serveras genast!
Underbart god!! Vi hade den på buffébordet där den passar perfekt!
mammakavat3 november 2011
Tack Heisjo för att du prövade mitt recept.
Roligt att det föll dej o dina gäster i smaken!
Dags att fixa till igen?.... Jag är en aning slö med mitt tack!
Underbart god!! Vi hade den på buffébordet där den passar perfekt!
Tack Heisjo för att du prövade mitt recept. Roligt att det föll dej o dina gäster i smaken! Dags att fixa till igen?.... Jag är en aning slö med mitt tack!