Enkel äggröra

Serverar: 4 portioner

enklare än vanlig

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1,5 msk vetemjöl
  • 3 dl mjölk
  • 0,5 tsk salt
  • Instruktioner

    Vispa ut mjölet i lite mjölk. Tillsätt övriga ingredienser. Häll i kastrull med svag värme. Rör om hela tiden tills äggmassan stelnat. För hög värme gör att det blir grynigt.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (3)

    PinkLadie 22 april 2008

    Hah! Precis som jag gör, fast dubbelt så mkt. Jag steker min lilla på stekplåt - medelvärme. Äter det flera gånger i veckan, ofta helgfrukost!

    gottgris 19 augusti 2009

    Det var gott.

    Fridalius 21 juli 2010

    Det här var inte min favorit, jag förväntade mig en liknande den man får på hotell och det här var en mycket mildare variant. Smakade mer som någon slags gröt.

    Relaterade Artiklar

    Ägg, ägg, ägg!
    Ägg hör verkligen påsken till. Låt dig fröjdas över vår tillgång på...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben