Enkel coleslaw

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En inte allt för onyttig variant av coleslaw.

Ingredienser

  • 3 dl riven vitkål
  • 1 stor morot
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 3 msk dijonsenap
  • Salt
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • Instruktioner

    1. Riv vitkålen med fördel med osthyvel för att få långa slanka bitar. Riv moroten. Blanda de två med yoghurt, senap, salt och vinäger. Smaka av! Lägg i mer av något om du vill ha mer smak.
    2. Låt med fördel coleslawen stå någon timme innan servering. Gott på mackan, hamburgaren, till köttbiten eller bara rätt i munnen som den är.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Matklubben Blogg 2007-10-02
    Det tar på krafterna att fylla år, puh vilken helg! Men en massa god m...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben