Familjen tyckte det var gott och den är väldigt enkelt att tillaga.
Vill man ha mera smak på potatisgratängen så tillsätter man det man vill ha. För oss räckte det med salt och svartpeppar.
Ingredienser
Fläskfilépannan
Ca 600 g fläskfilé
Salt
Peppar
Grillkrydda (hemmagjord finns recept på MK: nr 19336)
3-4 dl grädde
2 msk kalv eller kantarellfond
Potatisgratäng
10 potatisar (mjölig)
Salt
Svartpeppar
4 dl grädde
Ströbröd
Smör eller margarin att klicka på potatisen
Tack,så underbart gött !
Helt underbar kombination, Verkligen mums!
Tack snälla ni för de trevliga kommrntarerna Mvh Annica
hur gör man kalvfonden?
Sååå supergott var det:-) 5 poäng från oss...
Fantastiskt gott och enkelt! 5 poäng från hela familjen!
Glömde ge poäng!
Underbart gott! Och vilken god grillkrydda! Gamla recept blir som nya.
blev lite väl salt! annars var det gott.