Enkel krämig renskavspanna

Serverar: 4 portioner

Gott, och med ett glas (eller två) Gnarly Head Zinfandel (nr 6597) blir det mordgott!!!

Ingredienser

  • 1 paket fryst renskav
  • 1 liten purjolök
  • 150 g färsk svamp
  • Smör
  • ½ tsk salt
  • 5 krossade enbär
  • 1 tsk timjan
  • 2½ dl Kelda klassisk gräddsås
  • Instruktioner

    1. Halvtina renskaven. Strimla purjolöken. Skär svampen i mindre bitar.
    2. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Tillsätt purjolöken och svamp och låt det fräsa med en stund under omrörning.
    3. Blanda i salt, kryddor och sås. Koka under lock på svag värme några minuter. Servera med kokt potatis, lättkokta morötter, svart vinbärsgelé och inlagd gurka.
    4. (har inte testat detta orginalrecept utan tog vad som fanns hemma och då blev det älgskav, schalottenlök och burk champinjoner, det blev iallafall mums!)

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben