Enkel krämig renskavspanna
Gott, och med ett glas (eller två) Gnarly Head Zinfandel (nr 6597) blir det mordgott!!!
Ingredienser
1 paket fryst renskav
1 liten purjolök
150 g färsk svamp
Smör
½ tsk salt
5 krossade enbär
1 tsk timjan
2½ dl Kelda klassisk gräddsås
Instruktioner
- Halvtina renskaven. Strimla purjolöken. Skär svampen i mindre bitar.
- Bryn köttet i smör i en stekpanna. Tillsätt purjolöken och svamp och låt det fräsa med en stund under omrörning.
- Blanda i salt, kryddor och sås. Koka under lock på svag värme några minuter.
Servera med kokt potatis, lättkokta morötter, svart vinbärsgelé och inlagd gurka.
- (har inte testat detta orginalrecept utan tog vad som fanns hemma och då blev det älgskav, schalottenlök och burk champinjoner, det blev iallafall mums!)
Liknande recept
Kommentarer (0)