Enkelt fiskfat med dill

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Vardagsfisk snabbt, enkelt och gott

Ingredienser

  • 10 medelstora potatisar
  • 1 paket (400 g) vitfisk, typ kolja, hoki, sej, torsk
  • 1 tsk salt
  • 1/2 krm svartpeppar
  • 1 dl hackad dill
  • 4 msk majonäs
  • 2 dl mjölk
  • 1 msk grov senap
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Börja med att skala potatisen, dela den i tärningar och förkoka i cirka 5 minuter.
    2. Skär fiskblocket i bitar, lägg i ugnsfast form. Strö över dillen, salt och peppar.
    3. Lägg den förkokta potatisen runtom. Blanda ihop majonäs, mjölk och senap och häll över fisken. Strö riven ost över både fisk och potatis.
    4. In i 225 graders ugn i mitten. Gräddningstid ca 30-35 minuter

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8
    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben