Enkelt fiskfat med dill
Serverar:
4 portioner
Tid:
40 minuter
Vardagsfisk snabbt, enkelt och gott
Ingredienser
10 medelstora potatisar
1 paket (400 g) vitfisk, typ kolja, hoki, sej, torsk
1 tsk salt
1/2 krm svartpeppar
1 dl hackad dill
4 msk majonäs
2 dl mjölk
1 msk grov senap
2 dl riven ost
Instruktioner
Börja med att skala potatisen, dela den i tärningar och förkoka i cirka 5 minuter.
Skär fiskblocket i bitar, lägg i ugnsfast form. Strö över dillen, salt och peppar.
Lägg den förkokta potatisen runtom. Blanda ihop majonäs, mjölk och senap och häll över fisken. Strö riven ost över både fisk och potatis.
In i 225 graders ugn i mitten. Gräddningstid ca 30-35 minuter
Liknande recept
Enkel fiskgratäng med ketchup och dill
5
30 min
4
1
Solskensbullar (enkla vaniljbullar)
4.9
1 h 20 min
24
24
Enkel korvgryta
4.4
35 min
2
8
Älgbiffar med champinjoner och dill
2
30 min
4
Enkla hallonbakelser
3
20
Enkel korvstroganoff - på mitt sätt
4.4
4
5
Enkel Minestronesoppa - allas favorit!
4.2
30 min
4
13
Enkel Rabarberkaka
5
1 h 35 min
12
2
Enkel broccolisoppa
4.6
4
17
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!