Enkelt kakbröd utan jäst

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 30 minuter

Alltid lyckat med ingredienser du alltid har hemma! 4 st kakbröd

Ingredienser

  • 9 dl mjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 2 msk socker
  • 6 msk yoghurt el fil
  • 2 dl öl
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser till en smidig deg på mjölat bakbord. Dela degen i fyra lika delar och rulla fyra bullar av dem.
    2. Kavla eller tryck med fingrarna ut till runda, tunna kakor. nagga med gaffel. Grädda i 225 grader i 6-7 minuter!
    3. Svalna under bakduk!
    4. Om du gör flera satser så blir det väldigt gott om man man fryser in och tar fram och tinar i micron när det skall ätas!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben