Evas paj

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme

En av mina favoritpajer, supergod

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 150 g magarin
  • 1½ dl riven ost
  • 2-3 dl vetemjöl
  • Fyllning
  • 5 finhackade hårdkokta ägg
  • ½ kilo skalade räkor
  • 1 burk musslor i vatten
  • 5 dl creme fraiche
  • 3 msk hackad dill
  • 2 msk fransk senap
  • 1 dl riven ost
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda magarin, mjöl, ost i en bunke och arbeta ihop till en pajdeg. Tryck ut degen i pajform. Förgrädda i 200 grader i 10 min.
    2. Blanda creme fraiche, senap och dill, rör om. Blanda ner ägg, räkor och musslor. Häll över fyllningen i pajskalet. Strö ost över och citronpeppar. In i ugn i 200 grader 30 min

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben