Evas potatissallad

Jättegod!

Ingredienser

  • Kokt potatis (knappt en 3 liters gryta full)
  • 3-4 gröna äpplen
  • 15-20 cm purjolök
  • 1/2 brk á 500 g smörgåsgurka
  • 3 dl vispad grädde (ej för hårt vispad)
  • 3 dl gräddfil
  • ½ brk á 450 g majonnäs
  • Dill efter smak
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Tärna den kokta potatisen och äpplen, strimla purjolöken och hacka smörgåsgurkan. Blandas.
    2. Blanda ihop grädde, gräddfil, majonnäs, dill, salt och svartpeppar och rör ner i salladen.
    3. Låt stå i helst ett dygn.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Cassiopeya 22 juni 2011

    Hm ser att receptet är lite äldre, hur mycket majonäs och gurka sak det vara? ½ burk säger inte så mycket!

    EvisW 23 juni 2011

    Tack för din kommentar. Nu har jag ändrat i receptet.

    Cassiopeya 3 juli 2011

    Härligt! Tror jag ska testa denna i morgon då :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben