Evas rödkålskrustader

Serverar: 8 portioner

Dessa rödkålskrustader skall jag ha på mitt julbord i år. Det ser väldigt trevligt och aptitligt ut, lägg dem på en bricka vid julskinkan.

Ingredienser

  • 300 g färdig rödkål, från burk el hemlagad
  • 1 msk rödvin eller
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 8 stora krustader
  • Garnering
  • Apelsinskivor
  • Instruktioner

    1. Blanda rödkålen med rödvin eller vinäger. Låt koka upp.
    2. Fördela rödkålen i krustaderna och sätt dem på en plåt. Värm dem ca 5 min i 200º ugn.
    3. Garnera gärna med apelsinskivor och något grönt som t.ex. persilja.

    Liknande recept

    4.5
    15 min
    50
    2
    4.3
    30 min
    80
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben