Färsgryta med kryddkorv

Serverar: 4 portioner

Smakrik färsgryta som passar bra kalla höstkvällar.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 kryddiga korvar
  • 200 g köttfärs
  • 1 msk olja
  • 1 burk krossade tomater, 400 g
  • 1 dl vatten
  • 2 paprikor
  • 1 burk bönor, 400 g
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken. Skiva korven. Bryn färs och lök i olja. Lägg i korven och fräs ytterligare en stund.
    2. Tillsätt tomatkross och vatten och koka i 10 minuter. Dela, kärna ur och tärna paprikorna. Lägg ner i grytan tillsammans med bönorna. Koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben