Färsgryta med pasta

Serverar: 2 portioner

Toppengod.

Ingredienser

  • Ca 125 g pasta (tex. penne eller snäckor)
  • ½ purjo
  • 250 g Nötfärs
  • ½ dl Vatten
  • ½ burk Hela Tomater
  • ½ msk Tomatpuré
  • ½ tsk Salt
  • ½ krm Svartpeppar
  • ½ tsk Oregano
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Ansa och skiva purjon.
    2. Bryn färsen i en stekpanna men smula inte sönder färsen för mycket. Lägg över färsen i en gryta. Vispa ur stekpannan med ½ dl vatten och häll över det i grytan.
    3. Tillsätt purjolöken, tomater med spad, tomatpuré, salt och kryddor. Låt allt puttra 8-10 minuter. Smaka av och rör ner pastan.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben