Färskostfylld pannkaka

Serverar: 4 portioner

Smakrika och mättande blir pannkakorna med färskost och skinka i fyllningen.

Ingredienser

  • 8 stekta pannkakor
  • 8 skivor rökt skinka, ca 125 g
  • 500 g Keso cottage cheese, feta oliv
  • 2 dl riven ost, gratäng
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250°.
    2. Dela skinkskivorna och lägg halvorna efter varandra mitt på pannkakorna. Lägg på en sträng cottage cheese. Vik in kanterna och rulla ihop. Lägg rullarna på ett ugnssäkert fat.
    3. Strö över ost och gratinera i övre delen av ugnen 3-4 min.
    4. Tips! Kan förberedas fram till gratineringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Noxusushi 6 april 2012

    Lagade detta till mig och min mamma en kväll, lite annorlunda typ av mat hemma hos oss men vi båda tyckte det smakade superbra och det kommer göras fler gånger! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben