Teriyakistekt färskostfylld lövbiff
Serverar:
4 portioner
Helggott! Små goda rulader med vitlökssmak och lagom sötma.
Ingredienser
8 skivor lövbiff
150 - 200 g färskost med vitlökssmak
ca 1 dl teriyakisås
2 msk sesamfrön
Smör, margarin eller olja
Salt
Pepparmix
Instruktioner
Strö ca 1 tsk salt och 2 krm pepparmix över biffarna. Lägg en rejäl klick färskost på varje biff och vik ihop. Fäst med en tandpetare.
Stek biffarna 2-3 minuter på varje sida i 1-2 msk matfett i en stekpanna. Häll på teriyakisås och sesamfrön mot slutet av stekningen.
Servera lövbiffarna med skyn, samt gärna bakad eller pressat potatis.
Liknande recept
Färskostfylld lövbiff med teriyakisås
5
4
2
Pasta med strimlad lövbiff
4
4
1
Lövbiff med sting
5
4
2
Stroganoff på Lövbiff
3.7
4
2
Lövbiff i vitlök och soyasås
15 min
4
Baconfyllda lövbiffar
4.7
45 min
4
18
Lövbiff i gorgonzolasås
4.8
4
5
Japansk lövbiff, teriyakimarinerad
4.5
40 min
4
Fylld lövbiff med mozzarella, oliver och tomater
2
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!