Teriyakistekt färskostfylld lövbiff

Serverar: 4 portioner

Helggott! Små goda rulader med vitlökssmak och lagom sötma.

Ingredienser

  • 8 skivor lövbiff
  • 150 - 200 g färskost med vitlökssmak
  • ca 1 dl teriyakisås
  • 2 msk sesamfrön
  • Smör, margarin eller olja
  • Salt
  • Pepparmix
  • Instruktioner

    1. Strö ca 1 tsk salt och 2 krm pepparmix över biffarna. Lägg en rejäl klick färskost på varje biff och vik ihop. Fäst med en tandpetare.
    2. Stek biffarna 2-3 minuter på varje sida i 1-2 msk matfett i en stekpanna. Häll på teriyakisås och sesamfrön mot slutet av stekningen.
    3. Servera lövbiffarna med skyn, samt gärna bakad eller pressat potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben