Färsspett med snabb sås

Serverar: 4 portioner

God vardagsmat, med det lilla extra

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 msk olja
  • 1 förp. cremé bonjour vitlök (100 g)
  • 2 dl cremé fraiche
  • 1/2 dlhackad persilja
  • Instruktioner

    Hacka löken fint. Blanda den med färs, ägg och kryddor. forma 8 avlånga biffar. Trä dem på spett som legat i blöt en stund. Pensla med olja och baka speten i ugnen, i 250 grader i ca 10 - 15 minuter. Värm under omrörning vitlöksost blandad med cremé fraiche, lägg i persilja. Servera med bulgur blandat med ärter, majs och paprika.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben