Färsspett med sting

Serverar: 4 portioner

Att grilla köttfärs på spett gör den extra festlig. Kom ihåg att inte göra färsen för lös, då snurrar den bara runt på spettet.

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 liten finhackad rödlök
  • 1 liten röd chilifrukt, urkärnad och hackad
  • 2-3 tsk riven färsk ingefära eller 4-5 krm torkad ingefära
  • 1½ tsk salt
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • Olja till pensling
  • Instruktioner

    Blanda färsen först med salt, sedan med resten av ingredienserna till en fast smet. Forma 12-16 smala avlånga bullar. Trä upp på grillspett. Pensla med olja och grilla vackert bruna runt om, 2-4 minuter per sida

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben