Finhacka den gula löken. Hacka räkorna i mindre bitar.
Blanda ost, lök, räkor, pepparrot och smaka av med salt och cayennepeppar.
Lägg plastfolie på en skärbräda, lägg därefter laxen omlott så ett det blir en rektangel på ca 15x25-30 cm. Lägg pepparrotsröran högst upp längs med ena långsidan.
Rulla ihop laxen med hjälp av plastfolien till en rulle, ställ in skärbrädan med laxrullen på i kylskåpet och låt det hela vila ett tag, 30 minuter-1 timme.
Ta ut laxrullen, skär med en riktigt vass kniv i lagom stora bitar. Lägg bitarna på högkant, klicka på caviar och stick ned en dillvippa.
Det här blev favoriten alla kategoriera på påskbordet. Hoppade över cayennepeppar för jag tyckte det räckte med pepparrot. Kommer definitivt att köra det här många gånger framöver.
MatAnders23 april 2011
Fick detta på påskbordet och det blev en jätte succe tyckte alla, tack för ett mycket gott recept.
annis701 oktober 2011
Jag säger bara mumma :) har gjort detta några gånger nu som förrätt ;)
Widmalm30 december 2011
Mycket, mycket goda! Blir förrätt på nyårsafton efter att de gjorde succe förra nyåret!
flabban9 april 2012
Mycket goda. Serverade dom på påskbordet och det blev mycket uppskattat. Kan varmt rekommenderas. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.
Det här blev favoriten alla kategoriera på påskbordet. Hoppade över cayennepeppar för jag tyckte det räckte med pepparrot. Kommer definitivt att köra det här många gånger framöver.
Fick detta på påskbordet och det blev en jätte succe tyckte alla, tack för ett mycket gott recept.
Jag säger bara mumma :) har gjort detta några gånger nu som förrätt ;)
Mycket, mycket goda! Blir förrätt på nyårsafton efter att de gjorde succe förra nyåret!
Mycket goda. Serverade dom på påskbordet och det blev mycket uppskattat. Kan varmt rekommenderas. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.