Laxrullar med sting II

Serverar: 4-8 portioner

En annan variant på laxrullar med sting. Röran kan användas till ägghalvor eller ätas som tillbehör till grillat.

Ingredienser

  • 300 g Philadelpiaost naturell
  • 1 röd lök
  • Ca 1 krm cayennepeppar
  • ½-1 tsk salt
  • Ca 2 tsk torkad dill på burk
  • Ca 50 g skalade räkor
  • Ca ½ burk röd caviar à 50 g
  • 200 g rökt skivad lax
  • 2 rågade tsk Dijonsenap
  • Garnering
  • Räkor
  • Röd caviar
  • Instruktioner

    1. Blanda ost, kryddor, dill, caviar i en skål. Finhacka den röda löken, ha ner den i skålen. Grovhacka räkorna, lägg i skålen. Ha i senapen.
    2. Ta en skärbräda, lägg på plastfolie, lägg sedan laxskivorna omlott i en rektangel på ca 15-20 cm. Lägg på röran längs med ena långsidan, rulla ihop allt med hjälp av plastfolien. Lägg rullen i kylskåpet någon timme innan du med en vass kniv skär rullen i önskat antal bitar. Ställ bitarna på högkant med snittytan uppåt, garnera med räkor och röd caviar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben