Fajitakryddad kycklingcanneloni

Serverar: 5 portioner

Tid: 40 minuter

Underbar rätt som kan serveras vardag som fest!

Ingredienser

  • 3 kycklingfiléer
  • 1 röd paprika
  • 1 röd lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 10 jalapeños
  • 1 lime
  • ½ påse fajitakrydda
  • 4 dl crème fraiche vitlök
  • 1 - 2 dl grädde
  • lasagneplattor
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Koka upp pastavatten. Hacka lök, paprika, vitlök, jalapeños och kyckling i bitar efter eget tycke. Krydda och fräs först kycklingen lägg den sedan åt sidan, stek därefter grönsakerna mjuka och ha tillbaka kycklingen i stekpannan.
    2. Börja ha i några lagagneplattor åt gången i vattnet och koka dem tills de är böjbara. Lägg dem då åt sidan på en skärbräda.
    3. Häll crème fraichen och grädden i pannan med kycklingen och grönsakerna, smaksätt med fajitakryddan och limesaft. Fyll sedan lasagneplattorna med kycklingröran och rulla ihop och lägg i en ugnssäker form. Häll det som blir över på rullarna.
    4. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i ca 20 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Matfridaa 20 januari 2011

    Bra att du la upp receptet :) ska göra den här rätten sen :D

    Eveliinaa 20 januari 2011

    Ja det är super gott, men blir mer sås än på bilden dock som ser lite lätt snuskig ut haha

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben