Fajitas med fläskfärs och ananas

Serverar: 4 portioner

Kcal: 334 GI: 44

Ingredienser

  • ½ msk olivolja
  • 1 liten gul lök, hackad
  • 200 g mager fläskfärs
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • 1 röd paprika, urkärnad och hackad
  • 4 färska champinjoner, skivade
  • 2 ananasringar, tärnade
  • 2 msk ananasjuice
  • 1 msk tomatjuice
  • 1 msk sojasås
  • 1 nypa chilipulver
  • 125 g böngroddar
  • 8 tortillabröd
  • Sallatsblad till servering
  • Instruktioner

    1. Hetta upp oljan i en nonstickpanna och stek löken tills den blir mjuk.
    2. Lägg ner fläskfärsen och vitlök och stek 3-4 minuter tills färsen är genomstekt. Tillsätt övriga ingredienser utom böngroddar och stek i 3-4 minuter tills allt är mjukt.
    3. Lägg ner böngroddar under omrörning, stek hastigt i 1-2 minuter. Värm under tiden tortillabröden enligt anvisning på förpackningen. Skeda över lite färsblandning mitt på varje tortillabröd och vik ihop. Servera direkt med salladsblad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben