Falulåda

Serverar: 4 portioner

Tid: 35 minuter

Detta recept vet jag inte var det kommer ifrån men gott är det

Ingredienser

  • 300 gr falukorv
  • 2 msk senap
  • 4 st tomater
  • 1 knippe dill
  • 2-3 msk riven pepparrot
  • Salt
  • Peppar
  • 1 1/2 dl kaffegrädde
  • Margarin till formen
  • Instruktioner

    Skär korven i skivor och lägg dem i en smord eldfast form. Bred på senap på varje skiva och lägg på en skiva tomat. Blanda grädden med hckad dill och riven pepparrot. Salta och peppra, slå grädden över korven och grädda i 225 grader i 15-20 minuter. En matigare variant kan man göra genom att lägga skivad potatis i botten på formen då blir tiden lite längre i ugnen Lycka till!

    Liknande recept

    4.4
    1 h 45 min
    7-8
    5

    Kommentarer (1)

    JennieRogestam 24 februari 2010

    Det här receptet gör jag ofta, en riktigt god vardagsrätt. Vi har kokt potatis till det.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben