Falulåda med potatismos

Serverar: 4 portioner

Enkelt

Ingredienser

  • 400 g falukorv
  • 2-3 tomater
  • 1½ dl grädde
  • 2 msk senap
  • 1 msk riven pepparrot
  • 2 msk finhackad dill
  • Instruktioner

    1. Drag skinnet av falukorven och skär den i tunna skivor. Skölj och skär tomaterna också i tunna skivor, och varva alltsammans i en smord eldfast form.
    2. Blanda senap, pepparrot, dill och grädde och smaksätt med salt och peppar.
    3. Slå blandningen över korven och tomatskivorna i formen. Täck med folie och låt småkoka i medelvarm ugn (200 grader) c:a 15 minuter eller tills den blivit genomhet.
    4. Servera med potatismos och en god sallad till.

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    4
    4
    4.4
    1 h 45 min
    7-8
    5

    Kommentarer (2)

    zonale 5 augusti 2008

    Enkelt men jättegott med dillen!

    Lena 7 september 2009

    Hej! Detta var enkelt och gott som vardags mat så de blir en femma

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben