Fantastiskt god pepparsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

En god och enkel pepparsås som passar till bådde kött och kyckling.

Ingredienser

  • 4 dl vispgrädde
  • Ca 1 msk kalvfond
  • 1 ½ msk whiskey(gärna singel malt)
  • Pepparblandning av svartpeppar, grönpeppar och rosépeppar. Alt färdigblandad 4 sorters peppar
  • Salt
  • Maizena till redning
  • Instruktioner

    Koka upp grädden med fonden i. Tillsätt whiskey och peppar efter önskemål. Låt koka i ca 3 minuter. Smaka av med salt. Oftast räcker det med saltet i fonden. Red såsen med maizena och låt koka i 2 minuter. Färdig att servera.

    Liknande recept

    5
    50 min
    15
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben