Fest fiskbullar

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Lite fest över enkla fiskbullar..

Ingredienser

  • 2 burkar fiskbullar i hummersås
  • 4 port ris
  • 200 g färska räkor
  • gratängsås
  • ost
  • Instruktioner

    Koka riset gärna med lite flytande buljong. Skala räkorna. Gör en gratängsås på lite matfett ( 2 msk) strö på mjöl till lagom redning, fyll på vätska hälften mjölk hälften grädde 4 % (c.a 5 dl totalt). Krydda med salt och peppar. Efter uppkok till lagom krämig konsistens ta av från värmen och rör försiktigt ner en äggula. Lägg riset i en smord ugnsform, fyll på med fiskbullar sedan gratängsåsen toppa med räkor och lite riven ost. Värm i ugnen c.a 200 grader c.a 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben