Fiskbullar med grönsakswok

Serverar: 2 portioner

Förutom fiskbullar i buljong som säljs på burk kan du köpa dem neutrala och frysta eller i kylförpackning.

Ingredienser

  • 125 g purjolök
  • 1 st paprika
  • 100 g rödkål
  • 100 g babymajs
  • 75 g sockerärter
  • 1 st spansk peppar, färsk
  • 2 tsk ingefära, riven färsk
  • 1 msk olja
  • 1 msk thailändsk fisksås
  • 0,5 msk honung, flytande
  • 200 g fiskbullar
  • Tillbehör
  • 300 g ris, kokt
  • Instruktioner

    1. Ansa och strimla purjolök och paprika. Strimla rödkål. Dela babymajs och sockerärter. Strimla pepparfrukten. Blanda alltsammans med ingefära.
    2. Hetta upp olja i en stor stekpanna eller en wok. Stek hela blandningen på relativt hög värme ca 3 min och vänd grönsakerna hela tiden. Smaksätt med fisksås och honung.
    3. Värm fiskbullarna antingen tillsammans med grönsaksblandningen eller i mikro. Serveras varmt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben