fetaostbiffar med bacon

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

dom är så goda

Ingredienser

  • 3/4 dl havregryn
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 dl vatten
  • 1 ägg
  • 400 g nöt eller blandfärs
  • ½-1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 tsk provensalska kryddor
  • 100-150 g fetaost
  • 140 g bacon
  • Smör el margarin till stekning
  • Instruktioner

    1. Blanda havregryn, potatismjöl och vatten och låt det svälla en stund. Rör ner ägg, köttfärs,salt och kryddor.
    2. Låt fetaosten rinna av väl och skär den i mindre bitar och blanda i färsen.
    3. Forma till åtta jämnstora biffar och linda baconskivor runt.
    4. Stek i lite matfett 3-4 minuter på varje sida.
    5. Servera med pasta och en sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben