Finsk torsksoppa

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

En god soppa till vintern.

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 10 fasta potatisar
  • 1½ l mjölk
  • 2 msk smör
  • 2 krm salt
  • 2 krm peppar
  • Instruktioner

    1. Börja med att skala potatisen. Lägg i potatisen efter att vattnet har kokat då behåller potatisen alla nyttigheter i sig. När potatisen nästan är färdig, börja då att smörsteka dina torskfiléer. När potatisen är färdig och torsken häll då ut potatisvattnet spara bara lite av vattnet ca 1 dl och häll i torsken i samma kastrull och häll i 1,5 l mjölk. Låt det koka upp i ca 1 minut smaka av med salt och peppar.
    2. Få ingredienser gör allt godare enligt mig.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben