Fiskgratäng a`la Kajsa

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Jätte enkel och god vardags gratäng

Ingredienser

  • 400 g valfri vit fisk
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl grädde
  • 5 msk chilisås
  • 1 dl skalade räkor
  • 2 dl riven ost
  • Dill
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Lägg fisken i en smord ugnsform. Salta och peppra. Blanda cremefraich ,grädde, dill,chilisås och räkor. Slå över blandningen över fisken och toppa med riven ost.
    2. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lena4 28 september 2010

    Riktig god smak på detta. Rörde i lite mjöl för såsen blev lite lös tyckte jag. Vi åt potatismos och rivna morötter till. Fisken gräddade jag i 200 gr. i 30 min.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben