Kajsas festfisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Lite lyxigare fiskgratäng. Passar till helgen...

Ingredienser

  • 500 g hoki, torsk eller sejfilé
  • 1 msk smör (stekning och formen)
  • 400 g skogschampinjoner
  • 1 dl riven parmesanost
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vitt vin
  • ½ ask cocktailtomater
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Krydda fisken runt om, lägg i smord form.
    2. Skiva svampen, fräs i en klick smör i het panna och fördela över fisken.
    3. Strö osten över fisken och häll över grädde och vin.
    4. Halvera tomaterna och fördela i formen.
    5. Baka av fisken i ugnen i ca 25 minuter.

    Liknande recept

    4.7
    1 h 5 min
    20
    2

    Kommentarer (1)

    kittepersson 10 juli 2015

    Detta receptet har blivit vår fiskfavorit !

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben