Fiskgratäng chili/paprika

Serverar: 3-4 portioner

Lättlagad, god fiskgratäng.

Ingredienser

  • 400 g fiskfilé, torsk el liknande
  • 1 burk creme fraiche chili/paprika
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • ½ -1 dl vanlig creme fraiche
  • 1-2 skivade tomater
  • Hackad purjolök
  • 1 msk flytande fiskfond (alt 1 smulad buljongtärning)
  • Salt
  • Peppar
  • ev lite tomatpuré
  • Oregano
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Blanda crème fraiche, grädde, fond, salt, peppar, oregano och tomatpuré i en bunke.
    2. Lägg fisken i en ugnsfast form. Häll över såsen, strö över purjo och tomat.
    3. 200° ca 25-30 minuter Efter ca 15 min - strö över lite riven ost.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Sinnika 15 augusti 2011

    Tack för ett jättegott recept! Super :) MVH Sinnika

    isseluring 12 september 2011

    Tack för ett jättebra recept! Enkelt och ändå lite festligt! Hade potatismos till och slängde i lite sambal olek i såsen och det blev verkligen kanon! Ska göras fler gånger!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben