Fiskgratäng crème fraiche med champinjoner

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Verkar kanske inte så märkvärdigt, men det blir väldigt gott med den lite syrliga crème fraichen. Sen är den så enkel att tillaga också!

Ingredienser

  • 600 g vit fisk
  • Salt
  • Citronpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl riven, lagrad ost
  • 2 tsk potatismjöl
  • Citronpeppar
  • 400 g konserverade skivade champinjoner
  • Instruktioner

    1. Lägg fisken i en smord ugnsform som ska vara ganska tight runt fisken. Salta och peppra med citronpeppar. Stek i ugnen på 225º ca 20 min.
    2. Låt champinjonerna rinna av och stek i smör i stekpanna. Blanda crème fraiche, ost, potatismjöl och citronpeppar till en sås.
    3. Lägg de stekta champinjonerna på fisken och klicka över såsen. Gratinera i 15-20 min. Servera med potatis och grönsaker och något gott bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben